KWH op beurzen Interpoma en Fructura | KWH Holland

KWH aanwezig op beurzen Interpoma en Fructura

Komende maanden staat KWH weer op verschillende beurzen. Zo staan we bijvoorbeeld op de Interpoma in Bozen, Italië en op de Fructura in Hasselt, België. Hier zullen wij onder andere onze nieuwe 2-rijer presenteren en de nieuwste spuitcomputer laten zien.

Interpoma in Italië
De Interpoma beurs in Italië is een 3-daagse event dat volledig gericht is op de appelteelt. Er worden verschillende tours georganiseerd langs appelteeltbedrijven er zijn congressen over bijvoorbeeld de laatste trend op het gebied van appels in Oost-Europa en Azië en de toekomst van de appel. KWH Holland presenteert tijdens deze beurs de nieuwste 2-rijer, alswel de nieuwe spuitcomputergeneratie welke naast GPS en datamanagement anticipeert op de Isobus-ontwikkelingen in de tractorindustrie. Ook Geertech is aanwezig op de Interpoma en zal zijn nieuwe Profi Line Internationaal presenteren. Je kunt ons vinden op stand B08-24.

Fructura in Belgie
De Fructura beurs in België richt zich op zowel hard als zacht fruit en richt zich op alle professioneels die met fruitteelt betrokken zijn. Op de beurs kunnen de professionals in contact komen met hun leveranciers en partners. Ook KWH Holland zal een stand hebben op de beurs en de nieuwste generatie spuitcomputers tentoonstellen.

Terug naar overzicht Volgend nieuwsbericht
Wilt u meer weten?

Neem contact op!

Contactpersoon

Johan Torsius

Contact