KWH verkoopt 25 spuitmachines in Oost-Duitsland en breidt dealernetwerk uit | KWH Holland

KWH verkoopt 25 spuitmachines in Oost-Duitsland en breidt dealernetwerk uit

Innovatieve fruitteler Branderburger Obst uit Berlijn besloot onlangs tot aankoop van meerdere spuitmachines van KWH Holland. Fruitteler Obstland uit Leipzig maakte al langer gebruik van de spuitmachines van KWH Holland en koos onlangs voor de
Jki-gecertificeerde 3R2 spuitmachine.

De fruittelers in Oost-Duitsland hebben de potentie om in de komende jaren in totaal 25 spuitmachines af te nemen. Branderburgerogst koos voor KWH Holland na uitgebreid marktonderzoek en een rondvraag onder fruittelers. De spuitmachines van KWH Holland kwamen als beste uit de bus qua kwaliteit en performance.

Om deze fruittelers zo goed mogelijk te bedienen, heeft KWH haar dealernetwerk in Oost-Duitsland uitgebreid met dealer: Landmaschinen-Vertrieb Deuben uit Leipzig. Naast dealers in onder andere Nederland, België, Frankrijk, Scandinavië, Polen en Duitsland, hebben we sinds kort ook een dealer in Süd-Tirol: Plack Machinenbau in Meran. Via de Interpoma in Bolzano, kwamen we eind 2018 in contact met deze nieuwe dealer. Met een dealer in Noord-Italië, kunnen we ook aanvragen afhandelen van fruittelers uit Oostenrijk en Zwitserland.

De nieuwe dealers in Oost-Duitsland en Noord-Italië bieden het hele portfolio van KWH Holland. De verwachting is dat we in de regio Süd-Tirol vooral de nieuwste eenrijer met opklapbare cassette verkopen. Deze spuitmachines passen in bijna iedere garage. De verwachting is dat we de spuitmachine met opklapbare cassette in de zomer van 2019 introduceren.

Terug naar overzicht Volgend nieuwsbericht
Wilt u meer weten?

Neem contact op!

Contactpersoon

Johan Torsius

Contact