KWH en Geertech bundelen krachten

Afgelopen maand zijn KWH Holland en Geertech een nieuwe samenwerking aangegaan. “Door het bundelen van onze krachten en kennis kunnen we nog beter onze klanten van dienst zijn. Ook wordt ons portfolio in mestverspreiders groter en hebben we op deze manier meer te bieden”, aldus Erik Bretveld, CCO van KWH Holland.

“Geertech is een mechanisatiebedrijf en fabrikant van landbouwmachines, multistrooiers, sporenvullers en strooiers. Door onze oplossingen te combineren, zowel aan de kant van KWH als bij Geertech ontstaat er een win-win situatie en kunnen we onze klanten beter helpen. Op onze website vind je binnenkort de GeerTech-oplossingen worden aangeboden onder het menu ‘meststrooiers’. ”

“Naast deze commerciële verbinding in het assortiment en de website, zullen we vaker samen met GeerTech op beurzen staan. Dit zal de herkenbaarheid versterken en bijdragen aan kostenoptimalisatie. Zo stonden we onlangs al samen op de Apfeltag in Meckenheim en zullen de komende maanden o.a. op de Interpoma staan.”

Ook in de techniek zullen beide partijen intensiever gaan samenwerken. Net zoals de KWH-machines beschikken over GPS- en data-oplossingen, ontwikkelen ook de GeerTech-machines zich deze kant op. Uiteindelijk leidt dit tot integrale oplossingen met betrekking tot bespuiting, maar ook in bodemmanagement. “Partijen als Delphy kunnen dan nog integraler gaan sturen in oplossingen voor hun klant, omdat er integraal aan de performanceverbetering gewerkt kan worden.”

Ben je nu al geïnteresseerd in de nieuwe mogelijkheden? Neem dan gerust contact met ons op.

Dit artikel is in samenwerking met Fruiteeltonline geschreven.

Terug naar overzicht Volgend nieuwsbericht
Wilt u meer weten?

Neem contact op!

Contactpersoon

Ivo Appel

Contact