Machine verkoop in Nieuw-Zeeland en Australië | KWH Holland

Nieuws vanuit Australië en Nieuw-Zeeland!

Nieuw-Zeeland blijkt opnieuw een interessante markt. Enerzijds wordt op veel grotere schaal gewerkt dan in Nederland. Zo verkocht KWH Holland afgelopen weken o.a. drie 3-rijers aan een teler met 350ha teeltoppervlak. Daarbij ziet Erik Bretveld dat ook hier een beweging gaande is onder innovatieve fruittelers richting meer geavanceerde machines. Hierin is de Nederlandse technologie hen ver vooruit, wat een enorm marktpotentieel oplevert.

Fielddays in Hamilton, Nieuw-Zeeland

Fielddays in Hamilton, Nieuw-Zeeland

KWH was verder aanwezig op de Field Days in Hamilton, Nieuw Zeeland, het grootste fruitteelt event aldaar. “Nieuw-Zeeland en Australië lijken een tweede thuismarkt voor ons te worden”, vertelt Bretveld.

KWH Holland aanwezig op de Field Days in Hamilton, Nieuw Zeeland

“Men heeft ook daar te maken met veranderende wet- en regelgeving, de zogenaamde ‘green clean policy’ komt eraan. Mensen gaan nadenken over zaken als driftreductie, depositie en investeringsopbrengst. KWH wordt gezien als vernieuwend, waardoor de interesse in onze machines steeds meer toeneemt.” De Field Days beurs resulteerde voor KWH in een aantal serieuze offertes, goed voor 14 machines in totaal.

Terug naar overzicht Volgend nieuwsbericht
Wilt u meer weten?

Neem contact op!

Contactpersoon

Johan Torsius

Contact