Phantom 270 3-Punt ophanging | KWH Holland

Phantom 270 3-Punt ophanging

De Phantom Canon 270 is dankzij haar formaat ideaal voor het bestrijden van plagen zoals de processierups in hoge eikenbomen en ontsmettingsdoeleinden. Daarnaast is deze machine zeer geschikt voor biologisch bestrijding met nematoden en Xentari en overige middelen.

Kenmerken:
– De nieuwe Phanto Canon 270 heeft dankzij een vernieuwde waaier een enorme blaaskracht voor het benodigde vermogen. Met een luchtsnelheid van 210 km/h, 270 m3 per minuut en een spuitafstand tot 25 meter is het de krachtpatser van de Canon-spuiten.
– Om het gebruiksgemak te optimaliseren is speciaal een nieuw concept spuitkanon ontwikkeld met 140 graden vrijheid. Bestrijding in boomtoppen of direct naast de machine in een sloot, alles is nu mogelijk. Op de basis van de KWH400 Blower is een nieuwe 360/ 270 graden draaikop gemonteerd voor snellere reactie en meer flexibiliteit.
– De Phantom canon 270 wordt met eedirectar aangedreven en heeft een tank inhoud van 400 of 600 liter.
– Dankzij het nieuwe ontwerp kan de blaasmond 270 tot 360 graden vrij draaien. Dat betekent meer vrijheid dus sneller werken.
– Het systeem kan uitgevoerd worden met een track & trace systeem, waardoor u ten alle tijden kunt bekijken onder welke conditiese en met welke parameters u gespoten hebt.

Verder adviseren wij een toe doseer systeem, waarbij met name de nematoden net voor de opvoerpomp worden toegedoseerd, waardoor u zeker weet, dat het aantal nematoden ook daadwerkelijk in de bomen komt.